Урологът Бенджамин Брайър от Калифорнийския университет в Сан Франциско назова най-опасната диагноза,

...
Урологът Бенджамин Брайър от Калифорнийския университет в Сан Франциско назова най-опасната диагноза,
Коментари Харесай

Лекар посочи най-опасната възможна диагноза за крал Чарлз III

Урологът Бенджамин Брайър от Калифорнийския университет в Сан Франциско назова най-опасната диагноза, която може да бъде сложена на английския крал Чарлз III. Коментарът му е цитиран от New York Times.

По-рано Бъкингамският дворец съобщи , че Чарлз III е бил диагностициран със недоброкачествен израстък, само че типът му не се оповестява. Известно е, че ракът е открит, когато кралят е бил приет в болница заради увеличена простата. В същото време представители на двореца подчертаха, че не става въпрос за рак на простатата. Според Брайър това е неприятен знак.

Според лекаря, в случай че туморните кафези, открити в простатата, не са свързани с рак на простатата, това значи, че тяхното развиване е почнало в различен орган. „ Това по формулировка е метастаза “, сподели той. Злокачествените тумори с метастази са по-малко лечими.

Брайър изясни, че раковите болести, които най-често се популяризират в простатата, включват меланом и уротелиален карцином, тип рак на пикочния мехур. Един тип уротелиален карцином се лекува елементарно, само че различен изисква цялостно премахване на пикочния мехур.

Припомняме, че стана известно , че кралят на Великобритания Чарлз III е бил диагностициран с рак в ранен етап. Това разгласи премиерът Риши Сунак в изявление за BBC Radio 5 Live./ zdrave.to

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР